Ferielejlighed i Nice

Ferielejligheden i Nice Garden er først og fremmest købt til eget brug, og er derfor indrettet med nye møbler i den privat stil som vi kan lide det. Og når vi engang skal pensioneres vil vi komme til at tilbringe meget mere tid der, men indtil da har vi besluttet os for at leje det ud til folk, som vil behandle lejligheden og inventaret pænt og ordentligt.

Ferielejligheden er beregnet til 4 personer, men der er sengepladser og sengetøj til 6 personer. De 2 sidste pladser er i stuen på en lækker italiensk sovesofa med slå-ud springmadras.

Hele lejligheden er udstyret med aircondition.

Lejligheden er på ca. 90 m² + 85 m² terasse/altan. Den består af en dejlig stor stue / køkkenalrum med spiseplads til 6 personer. Der er to gode soveværelser med dobbeltseng og store indbyggede skabe. Der et stort badeværelse med brus og toilet samt et gæstetoilet. Der er en hall med stort indbygget skab.

Køkkenet er et lækkert dansk med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og induktionskogeplader, Gram køleskab med frys, kaffemaskine og kogekeddel. Det fuldt etableret med porcelæn, glas, gryder mm.

Der er et 32” fladskærm med 15 forskellige programmer, en DVD-afspiller samt et stereoanlæg med radio, CD- og iPodtilgang. Derudover er der internet tilgængeligt i ferielejligheden.

På terassen er der et stort spisebord med plads til 6 personer samt 4 solvogne.

Vi holder meget af dyr, men ikke i vores ferielejlighed. Rygning er ikke tilladt indenfor.

Der udlejes fra lørdag til lørdag.

Ferielejligheden afleveres rengjort.

Lejer skal selv medbringe sengelinned, håndklæder og viskestykker.